Оподаткування сільськогосподарських підприємств - Горовата, Олена; Gorovata, Olena; Міньковська, Альона Вікторівна; Minkovska, Alona (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
Про дотримання норм законодавства з питань оподаткування, складання та подання податкової звітності, застосування якої сприятиме належній організації обліку на сільськогосподарських підприємствах. On compliance with the legislation on taxation, compilation and submission of tax statements, the application of which will facilitate the proper organization of accounting at agricultural enterprises.
Taxation of agricultural enterprises
Keywords: oподаткування; taxation; спеціальні податкові режими; special tax regimes; облікова політика; accounting policy; нормативне регулювання; regulatory regulation