Міждисциплінарна інтеграція дисциплін у професійній підготовці здобувачів вищої освіти - Казакевич, Олена Ігорівна; Kazakevych, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
У роботі доcліджується міждисциплінарна інтеграція дисциплін у професійній підготовці здобувачів вищої освіти. The subject of the theses is the interdisciplinary integration of disciplines in professional preparation of students.
Interdisciplinary integration of disciplines in professional preparation of students
Keywords: міждисциплінарна інтеграція; Interdisciplinary integration; професійна підготовка; professional preparation