Вплив гірчичної макухи на перетравність поживних речовин у поросят - Бегма, Наталія Андріївна; Begma, Natalia; Begma, N. A. (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2008)
Розглядається можливість покращення протеїнової годівлі поросят за рахунок використання побічного продукту олієпереробної промисловості. Наведено хімічний склад та поживність гірчичної макухи. Встановлено позитивний її вплив на інтенсивність приросту поросят, обмін речовин та економічну ефективність. Rozghliadaietsia mozhlyvist pokrashchennia proteinovoi hodivli porosiat za rakhunok vykorystannia pobichnoho produktu oliiepererobnoi promyslovosti. Navedeno khimichnyi sklad ta pozhyvnist hirchychnoi makukhy. Vstanovleno pozytyvnyi yii vplyv na intensyvnist pryrostu porosiat, obmin rechovyn ta ekonomichnu efektyvnist.
Vplyv hirchychnoi makukhy na peretravnist pozhyvnykh rechovyn u porosiat
Keywords: поросята; porosiata; годівля; hodivlia; поживність гірчичної макухи; pozhyvnist hirchychnoi makukhy; інтенсивність приросту; intensyvnist pryrostu; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist