Система управління персоналом банківської установи - Таран, Олександра; Taran, Oleksandra; Сичова, Маріна Олексіївна; Sychova, Marina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Показано систему управління персоналом банківської установи. Pokazano systemu upravlinnia personalom bankivskoi ustanovy.
Personnel management system of a banking institution
Keywords: управління персоналом; personnel management; банківська установа; banking institution; система мотивації; motivation system; потреби; needs; концепція управління; management concept