Економічна безпека функціонування та розвитку сільськогосподарського підприємства - Мельник, Юлія Леонідівна; Melnyk, Yuliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
У процесі дослідження використано такі методи: порівняльного аналізу та узагальнення – для визначення сутності інформаційного забезпечення; економіко-статистичного аналізу – для дослідження тенденцій розвитку дослідного підприємства; теоретичного узагальнення – для обґрунтування показників, що характеризують систему економічної безпеки підприємства. U protsesi doslidzhennia vykorystano taki metody: porivnialnoho analizu ta uzahalnennia – dlia vyznachennia sutnosti informatsiinoho zabezpechennia; ekonomiko-statystychnoho analizu – dlia doslidzhennia tendentsii rozvytku doslidnoho pidpryiemstva; teoretychnoho uzahalnennia – dlia obgruntuvannia pokaznykiv, shcho kharakteryzuiut systemu ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva.
Ekonomichna bezpeka funktsionuvannia ta rozvytku silskohospodarskoho pidpryiemstva
Keywords: cільськогосподарське підприємство; agricultural enterprise; економічна безпека; economic security; економічна безпека сільськогосподарських підприємств; economic security of agricultural enterprises; ризики; risks; загрози безпеки; security threats