Удосконалення механізації збирання буряків з розробкою стенда для випробування еластичних робочих органів для очистки гички - Опарій, Сергій Андрійович; Oparii, Serhii Andriiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Мета дипломного проєкту – удосконалення механізації видалення гички з головок коренеплодів цукрових буряків з розробкою стенду для випробувань робочих органів. Meta dyplomnoho proiektu – udoskonalennia mekhanizatsii vydalennia hychky z holovok koreneplodiv tsukrovykh buriakiv z rozrobkoiu stendu dlia vyprobuvan robochykh orhaniv.
Udoskonalennia mekhanizatsii zbyrannia buriakiv z rozrobkoiu stenda dlia vyprobuvannia elastychnykh robochykh orhaniv dlia ochystky hychky
Keywords: цукровий буряк; tsukrovyi buriak; гичка; hychka; коренеплоди; koreneplody; стенд; stend; гичкозбиральна машина; hychkozbyralna mashyna