Породи та кроси сільськогосподарської птиці - Похил, Володимир Іванович; Pokhil, Volodymyr; Pokhil, V.; Pokhil, V. I.; Pokhyl, V.; Pokhyl, V. I.; Pohyl, V.; Pohyl, V. I.; Pohil, V.; Pohil, V. I.; Pokhyl, Volodymyr Ivanovych; Pokhil, Vladimir; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Матеріали довідника допоможуть читачу зорієнтуватися у великому різноманітті порід та кросів сільськогосподарської птиці, отримати інформацію про її походження, особливості екстер’єру та продуктивність. Довідник розрахований на здобувачів коледжів за напрямом підготовки «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», власників фермерських та підсобних господарств. Materialy dovidnyka dopomozhut chytachu zoriientuvatysia u velykomu riznomanitti porid ta krosiv silskohospodarskoi ptytsi, otrymaty informatsiiu pro yii pokhodzhennia, osoblyvosti eksterieru ta produktyvnist. Dovidnyk rozrakhovanyi na zdobuvachiv koledzhiv za napriamom pidhotovky «Tekhnolohiia vyrobnytstva ta pererobky produktsii tvarynnytstva», vlasnykiv fermerskykh ta pidsobnykh hospodarstv.
Porody ta krosy silskohospodarskoi ptytsi
Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Cанжара Роман Андрійович https://orcid.org/0000-0002-7660-2476 Похил Олена Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-7477-6501
Keywords: птахіництво; ptakhinytstvo; породи сільськогосподарської птиці; porody silskohospodarskoi ptytsi; кроси сільськогосподарської птиці; krosy silskohospodarskoi ptytsi; екстер’єр сільськогосподарської птиці; eksterier silskohospodarskoi ptytsi; продуктивність сільськогосподарської птиці; produktyvnist silskohospodarskoi ptytsi