Охорона праці в контексті захисту важких машин і споруд від промислової вібрації - Дирда, Віталій Ілларіонович; Dyrda, Vitaly; Агальцов, Геннадій Миколайович; Agaltsov, Gennady; Толстенко, Олександр Васильович; Tolstenko, Оlexandr; Лисиця, Наталя Миколаївна; Lisitsa, Natalya; Новікова, Аліна Вячеславівна; Novikova, Alina (Інститут геотехнічної механіки ім. М.С. Полякова НАНУ, 2018)
Розглядається один із пріоритетних напрямків по проблемі забезпечення охорони праці операторів, машин і споруд від дії промислових вібрацій. One of the priority directions on the issue of ensuring labor protection for operators, machines and structures against the effects of industrial vibrations is considered.
Labor protection in the context of isolation of heavy machinery and structures from industrial vibration
Keywords: охорона праці; labor protection; промислова вібрація і шум; industrial vibration and noise; віброзахисна система; vibration isolation system; віброізолятор; vibration isolator; вихровий змішувач, коефіцієнт віброізоляції, рівняння вимушених коливань; vortex mixer; коефіцієнт віброізоляції; vibration isolation coefficient; рівняння вимушених коливань; forced oscillation equation