Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу - Дерев’янко, Дарія Сергіївна; Derevianko, Dariia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є дослідження технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексу.Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksu
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva maioneznykh sousiv z vykorystanniam antyoksydantnoho kompleksu
Keywords: майонезний соус; maioneznyi sous; червона пальмова олія; chervona palmova oliia; обліпихова олія; oblipykhova oliia; фосфоліпіди; fosfolipidy; лецитин; letsytyn; жирнокислотний склад; zhyrnokyslotnyi sklad; антиоксидантний комплекс; antyoksydantnyi kompleks