Удосконалення забезпечення кадрового механізму в інститутах публічної влади - Демидов, Кирило Олександрович; Demydov, Kyrylo (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження у кваліфікаційній роботі є кадровий механізм в інститутах публічної влади. Предметом дослідження виступає сукупність теоретико-методичних аспектів та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення кадрового механізму Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області. Метою кваліфікаціної роботи є дослідження теоретичних засад та вивчення практичних аспектів удосконалення забезпечення кадрового механізму в інститутах публічної влади. Методи дослідження: У процесі дослідження використовувалися загальнонаукові методи, зокрема системний аналіз, класифікація; структурний; прогнозування; логічний, табличний, графічний та ін. Obiektom doslidzhennia u kvalifikatsiinii roboti ye kadrovyi mekhanizm v instytutakh publichnoi vlady. Predmetom doslidzhennia vystupaie sukupnist teoretyko-metodychnykh aspektiv ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia kadrovoho mekhanizmu Holovnoho upravlinnia Derzhprodspozhyvsluzhby v Dnipropetrovskii oblasti. Metoiu kvalifikatsinoi roboty ye doslidzhennia teoretychnykh zasad ta vyvchennia praktychnykh aspektiv udoskonalennia zabezpechennia kadrovoho mekhanizmu v instytutakh publichnoi vlady. Metody doslidzhennia: U protsesi doslidzhennia vykorystovuvalysia zahalnonaukovi metody, zokrema systemnyi analiz, klasyfikatsiia; strukturnyi; prohnozuvannia; lohichnyi, tablychnyi, hrafichnyi ta in.
Udoskonalennia zabezpechennia kadrovoho mekhanizmu v instytutakh publichnoi vlady
Keywords: персонал; personnel; кадрове забезпечення; personnel process; кадровий процес; personnel process; державна служба; civil service; кадрова політика; personnel policy; кадровий потенціал; personnel potential; іноземний досвід; foreign experience