Розвиток кооперації в агропромисловому комплексі - Плотницька, Анастасія; Plotnytska, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Сільськогосподарська кооперація розглядається як об’єднання зусиль і засобів аграрних товаровиробників з метою задоволення їх економічних інтересів і одночасно як засіб збереження створеної раніше в колективних господарствах виробничої і соціальної інфраструктури, підвищення ефективності використання засобів виробництва. Silskohospodarska kooperatsiia rozghliadaietsia yak obiednannia zusyl i zasobiv ahrarnykh tovarovyrobnykiv z metoiu zadovolennia yikh ekonomichnykh interesiv i odnochasno yak zasib zberezhennia stvorenoi ranishe v kolektyvnykh hospodarstvakh vyrobnychoi i sotsialnoi infrastruktury, pidvyshchennia efektyvnosti vykorystannia zasobiv vyrobnytstva.
Rozvytok kooperatsii v ahropromyslovomu kompleksi
Keywords: агропромисловий комплекс; ahropromyslovyi kompleks; розвиток кооперації; rozvytok kooperatsii