Удосконалення елементів технології вирощування ячменю ярого в умовах приватного сільськогосподарського підприємства «Відродження» Нікопольського району Дніпропетровської області - Дорофєєв, Микола Романович; Dorofieiev, Mykola Romanovych (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2024)
Встановлення технічної та біологічної ефективності застосування гербіцидів різного спектру дії для забезпечення високих показників врожайності зерна кукурудзи в умовах фермерського господарства «Діоніс» Дніпровського району Дніпропетровської області. Vstanovlennia tekhnichnoi ta biolohichnoi efektyvnosti zastosuvannia herbitsydiv riznoho spektru dii dlia zabezpechennia vysokykh pokaznykiv vrozhainosti zerna kukurudzy v umovakh fermerskoho hospodarstva «Dionis» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Udoskonalennia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia yachmeniu yaroho v umovakh pryvatnoho silskohospodarskoho pidpryiemstva «Vidrodzhennia» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti Vplyv herbitsydiv na vrozhainist zerna kukurudzy v umovakh fermerskoho hospodarstva «Dionis» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: кукурудза на зерно; kukurudza na zerno; врожайність; vrozhainist; гербіцид; herbitsyd; система; systema; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist