Внутрішньошкірна туберкулінова проба. Актуальні питання та деякі напрямки їх вирішення - Ткаченко, Олексій Андрійович; Tkatschenko, A. A.; Tkatschenko, O. A.; Tkatschenko, Оleksii (Ветінформ, 2002)
Показано епізоотологічну ефективність зменшеної дози ППД-туберкуліну для ссавців при діагностиці туберкульозу великої рогатої худоби. The epizootological efficacy of a reduced dose of PPD-tuberculin for mammals in the diagnosis of bovine tuberculosis is shown.
Intradermal tuberculin test. Topical issues and some directions for their solution
Keywords: мікобактерії; Mycobacterium; туберкульоз; Tuberculosis; туберкулінова проба; tuberculin test; M. bovis; M. bovis