Удосконалення системи менеджменту підприємства в умовах змін - Коваль, Анастасія Сергіївна; Koval, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи: вивчення теоретично-практичних елементів удосконалення системи менеджменту підприємств в умовах змін. Для досягнення визначеної мети до виконання поставлені завдання:  узагальнити теоретично-методичні основи системи менеджменту підприємства в умовах змін;  провести аналіз діяльності суб’єкта дослідження;  дослідити вплив виявлених тенденцій на ефективність діяльності;  обґрунтувати заходи з удосконалення системи менеджменту підприємства для підтримки прибутковості діяльності;  розробити проєкт організації коворкінгового простору з безпековими елементами.  оцінити ефективність впровадження запропонованого проєкту удосконалення системи менеджменту в діяльності ФОП Павлюковець А. О. Методи дослідження. Для вирішення визначених завдань в роботі використані: монографічний метод, метод аналізу і синтезу, статистичні методи дослідження; SWOT-аналіз. Опрацювання даних було здійснено за базі програмного забезпечення Microsoft Excel. Meta kvalifikatsiinoi roboty: vyvchennia teoretychno-praktychnykh elementiv udoskonalennia systemy menedzhmentu pidpryiemstv v umovakh zmin. Dlia dosiahnennia vyznachenoi mety do vykonannia postavleni zavdannia:  uzahalnyty teoretychno-metodychni osnovy systemy menedzhmentu pidpryiemstva v umovakh zmin;  provesty analiz diialnosti subiekta doslidzhennia;  doslidyty vplyv vyiavlenykh tendentsii na efektyvnist diialnosti;  obgruntuvaty zakhody z udoskonalennia systemy menedzhmentu pidpryiemstva dlia pidtrymky prybutkovosti diialnosti;  rozrobyty proiekt orhanizatsii kovorkinhovoho prostoru z bezpekovymy elementamy.  otsinyty efektyvnist vprovadzhennia zaproponovanoho proiektu udoskonalennia systemy menedzhmentu v diialnosti FOP Pavliukovets A. O. Metody doslidzhennia. Dlia vyrishennia vyznachenykh zavdan v roboti vykorystani: monohrafichnyi metod, metod analizu i syntezu, statystychni metody doslidzhennia; SWOT-analiz. Opratsiuvannia danykh bulo zdiisneno za bazi prohramnoho zabezpechennia Microsoft Excel.
Udoskonalennia systemy menedzhmentu pidpryiemstva v umovakh zmin
Keywords: менеджмент підприємства; menedzhment pidpryiemstva; удосконалення системи менеджменту; udoskonalennia systemy menedzhmentu; умови змін; umovy zmin