Про окремі аспекти неприбутковості сільськогосподарських кооперативів - Тропін, Віталій Валерійович; Tropin, Vitalii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Патронажний дивіденд у кооперативі не оподатковується, надходить до члена, перекриває його збиток, а податок беруть лише з прибутку, тобто з перевищення патронажного дивіденду над збитком члена кооперативу. Patronazhnyi dyvidend u kooperatyvi ne opodatkovuietsia, nadkhodyt do chlena, perekryvaie yoho zbytok, a podatok berut lyshe z prybutku, tobto z perevyshchennia patronazhnoho dyvidendu nad zbytkom chlena kooperatyvu.
Pro okremi aspekty neprybutkovosti silskohospodarskykh kooperatyviv
Keywords: сільськогосподарські кооперативи; silskohospodarski kooperatyvy; види та форми господарської діяльності; vydy ta formy hospodarskoi diialnosti; аспекти неприбутковості; aspekty neprybutkovosti