Обґрунтування конструктивних параметрів молоткового подрібнювача зерна - Пранцуз, Сергій Вікторович; Prantsuz, Serhii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета дослідження - обґрунтувати вплив конструктивно-режимних параметрів робочих органів (ножів) кормодробарки на енергоємність процесу подрібнення зернових мас.Meta doslidzhennia - obgruntuvaty vplyv konstruktyvno-rezhymnykh parametriv robochykh orhaniv (nozhiv) kormodrobarky na enerhoiemnist protsesu podribnennia zernovykh mas.
Obgruntuvannia konstruktyvnykh parametriv molotkovoho podribniuvacha zerna
Keywords: подрібнення; podribnennia; корм; korm; молоток; molotok; молоткова дробарка; molotkova drobarka; продуктивність; produktyvnist; енергія; enerhiia