Калькування як спосіб термінотворення лексем в сучасній науковій літературі аграрного спрямування - Назаренко, Олена Володимирівна; Nazarenko, Olena; Заваруєва, Інна Іванівна; Zavarueva, Inna (Міжнародний гуманітарний університет, 2023)
У статті проаналізовано калькування як одне із джерел термінотворення в україномовній аграрній літературі. The article analyzes tracing as one of the sources of terminology formation in the Ukrainian-speaking agrarian literature.
Tracing as a way of term formation of tokens in modern scientific literature of an agrarian direction
Keywords: калькування як спосіб термінотворення; Тracing as a method of term formation; синонімія; synonymy; дефініція; definition; агрономічна термінологія; agronomic terminology