Природовідтворення агроландшафтів та зменшення екодеструктивного впливу аграрного виробництва дніпропетровської області на навколишнє середовище - Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly S.; Kobets, A. S.; Kobec, Anatoly Stepanovich; Kobets, A.; Грицан, Юрій Іванович; Gritsan, Yuriy; Катан, Людмила Ігорівна; Katan, Lyudmila (Національна академія наук України, Інститут проблем природокористування та екології НАН України, 2013)
Розглянуто еколого-економічний стан збалансованого розвитку аграрного виробництва Дніпропетровської області. Запропоновано напрями зменшення екодеструктивного впливу аграрного виробництва на навколишнє середовище. The ecological and economic state of balanced development of agrarian production of Dnipropetrovsk region is considered. The directions of reduction of ecodestructive influence of agrarian production on the environment are suggested.
Nature recreation of agricultural landscapes and diminishing farming`s ecologically destructive impact of environment Dnipropetrovsk region
Keywords: агроландшафт; agro-landscape; збалансований розвиток; balanced development; екополіс; eco-policies; екодеструктивний; eco-destructive