Обґрунтування технології зменшення пилових викидів на підприємстві зі зберігання і переробки зерна - Тітовський, Нікіта Сергійович; Titovskyi, Nikita Serhiiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою досліджень є аналіз та обґрунтування технологічних параметрів роботи пилоочисного обладнання для підприємства по зберіганню та переробки зерна. Об’єктом дослідження є процес утворення та запобігання пилових викидів на різних технологічних стадіях роботи обладнання у сфері переробки та зберігання зерна. Предметом дослідження є обґрунтування технологічних прийомів, засобів та параметрів роботи пилоочисного обладнання для підприємства переробки і зберігання зерна. Metoiu doslidzhen ye analiz ta obgruntuvannia tekhnolohichnykh parametriv roboty pyloochysnoho obladnannia dlia pidpryiemstva po zberihanniu ta pererobky zerna. Obiektom doslidzhennia ye protses utvorennia ta zapobihannia pylovykh vykydiv na riznykh tekhnolohichnykh stadiiakh roboty obladnannia u sferi pererobky ta zberihannia zerna. Predmetom doslidzhennia ye obgruntuvannia tekhnolohichnykh pryiomiv, zasobiv ta parametriv roboty pyloochysnoho obladnannia dlia pidpryiemstva pererobky i zberihannia zerna.
Obgruntuvannia tekhnolohii zmenshennia pylovykh vykydiv na pidpryiemstvi zi zberihannia i pererobky zerna
Keywords: харчові технології; kharchovi tekhnolohii; переробка зерна; pererobka zerna; зберігання зерна; zberihannia zerna; пилові викиди; pylovi vykydy; очисне обладнання; ochysne obladnannia