Формування мовної особистості студента - Семак, Людмила Анатоліївна; Semak, Lyudmila (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Формування мовної особистості студента відбувається під час вивчання української мови у закладі вищої освіти. The formation of the student's language personality occurs during the study of the Ukrainian language in a higher education institution.
Formation of the student's language personality
Keywords: студент; student; мовна особистість; linguistic personality; лінгвокультурологія; linguoculturology