Інформаційні технології в агробізнесі та аграрній освіті - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2026)
Збірник містить матеріали за такими тематичними напрямами: «Проблеми та перспективи використання економіко-математичного моделювання й інформаційних технологій в аграрному бізнесі», «Інформаційні технології в освіті», «Застосування інформаційних технологій в економіці України – погляд молодих вчених». Zbirnyk mistyt materialy za takymy tematychnymy napriamamy: «Problemy ta perspektyvy vykorystannia ekonomiko-matematychnoho modeliuvannia y informatsiinykh tekhnolohii v ahrarnomu biznesi», «Informatsiini tekhnolohii v osviti», «Zastosuvannia informatsiinykh tekhnolohii v ekonomitsi Ukrainy – pohliad molodykh vchenykh».
Informatsiini tekhnolohii v ahrobiznesi ta ahrarnii osviti
Keywords: інформаційні технологій в аграрному бізнесі; informatsiini tekhnolohii v ahrarnomu biznesi; інформаційні технології в освіті; informatsiini tekhnolohii v osviti; інформаційні технології в економіці України; informatsiini tekhnolohii v ekonomitsi Ukrainy; економіко-математичне моделювання; ekonomiko-matematychne modeliuvannia; молоді вчені; molodi vcheni; агробізнес; ahrobiznes; аграрна освіта; ahrarna osvita