Удосконалення управління ресурсним забезпеченням виробничої діяльності аграрного підприємства - Ігнатьєва, Поліна Дмитрівна; Ihnatieva, Polina Dmytrivna (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Метою кваліфікаційної роботи є оцінювання поточного стану управління ресурсним забезпеченням виробничої діяльності СФГ «Вершина» та формування прикладних рекомендацій щодо його модернізації задля максимізації фінансово-економічних результатів суб'єкта господарювання. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye otsiniuvannia potochnoho stanu upravlinnia resursnym zabezpechenniam vyrobnychoi diialnosti SFH «Vershyna» ta formuvannia prykladnykh rekomendatsii shchodo yoho modernizatsii zadlia maksymizatsii finansovo-ekonomichnykh rezultativ subiekta hospodariuvannia.
Udoskonalennia upravlinnia resursnym zabezpechenniam vyrobnychoi diialnosti ahrarnoho pidpryiemstva
Keywords: управління ресурсним забезпеченням; upravlinnia resursnym zabezpechenniam; виробнича діяльність аграрних підприємств; vyrobnycha diialnist ahrarnykh pidpryiemstv; забезпеченість підприємства виробничими ресурсами; zabezpechenist pidpryiemstva vyrobnychymy resursamy