Впровадження маркетингу в управління збутовою діяльністю підприємства - Хечоян, Арсен Ашотович; Khechoian, Arsen (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об'єкт дослідження – організація управління збутовою діяльністю підприємства. Предметом дослідження є теоретичні, методологічні та практичні основи впровадження маркетингу в управління збутовою діяльністю підприємства. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних акпектів збутової діяльності та вдосконалення процесу впровадження маркетингу в управління збутовою діяльністю підприємства. Методи дослідження: монографічні методи, показники динаміки та структури, відносних величин та кореляційного аналізу. Для наочного представлення результатів дослідження використовувалися табличні та графічні методики. Obiekt doslidzhennia – orhanizatsiia upravlinnia zbutovoiu diialnistiu pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia ye teoretychni, metodolohichni ta praktychni osnovy vprovadzhennia marketynhu v upravlinnia zbutovoiu diialnistiu pidpryiemstva. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia teoretychnykh akpektiv zbutovoi diialnosti ta vdoskonalennia protsesu vprovadzhennia marketynhu v upravlinnia zbutovoiu diialnistiu pidpryiemstva. Metody doslidzhennia: monohrafichni metody, pokaznyky dynamiky ta struktury, vidnosnykh velychyn ta koreliatsiinoho analizu. Dlia naochnoho predstavlennia rezultativ doslidzhennia vykorystovuvalysia tablychni ta hrafichni metodyky.
Vprovadzhennia marketynhu v upravlinnia zbutovoiu diialnistiu pidpryiemstva
Keywords: збутова діяльність; zbutova diialnist; управління збутовою діяльністю; upravlinnia zbutovoiu diialnistiu; збутова політика; zbutova polityka; розширення асортименту; rozshyrennia asortymentu; ефективність діяльності; efektyvnist diialnosti