Облік, аудит, оподаткування та звітність у системі забезпечення економічної стійкості підприємств - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Збірник містить матеріали за такими тематичними напрямами: «Бухгалтерський облік як інформаційне джерело контролю, аналізу та управління». «Сучасний стан та перспективи розвитку системи оподаткування підприємств». «Стан та перспективи інституту аудиту в Україні». «Управління фінансово-економічною безпекою підприємств». «Інноваційні технології підготовки та перепідготовки фахівців з обліку, аудиту й оподаткування». «Проблеми викладання обліково-аналітичних, фінансових та контрольних дисциплін у закладах освіти». Zbirnyk mistyt materialy za takymy tematychnymy napriamamy: «Bukhhalterskyi oblik yak informatsiine dzherelo kontroliu, analizu ta upravlinnia». «Suchasnyi stan ta perspektyvy rozvytku systemy opodatkuvannia pidpryiemstv». «Stan ta perspektyvy instytutu audytu v Ukraini». «Upravlinnia finansovo-ekonomichnoiu bezpekoiu pidpryiemstv». «Innovatsiini tekhnolohii pidhotovky ta perepidhotovky fakhivtsiv z obliku, audytu y opodatkuvannia». «Problemy vykladannia oblikovo-analitychnykh, finansovykh ta kontrolnykh dystsyplin u zakladakh osvity».
Oblik, audyt, opodatkuvannia ta zvitnist u systemi zabezpechennia ekonomichnoi stiikosti pidpryiemstv
Keywords: бухгалтерський облік; bukhhalterskyi oblik; система оподаткування; systema opodatkuvannia; аудиторська діяльність; audytorska diialnist; викладання дисциплін; vykladannia dystsyplin; підготовка та перепідготовка фахівців; pidhotovka ta perepidhotovka fakhivtsiv; фінансово-економічна безпека; finansovo-ekonomichna bezpeka