Технологічні особливості вирощування ремонтних телиць української чорно-рябої та червоної молочної порід у фермерському господарстві «ЮРАН» Новомосковського району Дніпропетровської області - Лахмакова, Марія Романівна; Lakhmakova, Mariia Romanivna (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи – вивчення та аналіз технологічних особливостей вирощування ремонтних телиць різних порід у фермерському господарстві «ЮРАН» Новомосковського району Дніпропетровської області. Обʼєктом досліджень було поголівʼя ремонтних телиць української чорно-рябої та червоної молочних порід різного віку. Meta kvalifikatsiinoi roboty – vyvchennia ta analiz tekhnolohichnykh osoblyvostei vyroshchuvannia remontnykh telyts riznykh porid u fermerskomu hospodarstvi «IuRAN» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Obʼiektom doslidzhen bulo poholivʼia remontnykh telyts ukrainskoi chorno-riaboi ta chervonoi molochnykh porid riznoho viku.
Tekhnolohichni osoblyvosti vyroshchuvannia remontnykh telyts ukrainskoi chorno-riaboi ta chervonoi molochnoi porid u fermerskomu hospodarstvi «IuRAN» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: телиці червоної молочної породи; telytsi chervonoi molochnoi porody; вирощування ремонтних телиць; vyroshchuvannia remontnykh telyts; телиці української чорно-рябої молочної породи; telytsi ukrainskoi chorno-riaboi molochnoi porody