Обґрунтування параметрів та дослідження викопуюче-сепаруючого пристрою на базі ККГ-1,4 - Албатов, Олександр Віталійович; Albatov, Oleksandr Vitaliiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
У першому розділі представлено огляд літературних джерел за темою досліджень. З огляду на сучасний стан конструкторсько-технічних рішень запропоновано конструкцію викопуюче-сепаруючого пристрою а також сформульовані основні цілі та задачі досліджень. У другому розділі Обґрунтовано модель функціонування викопуюче-сепаруючого пристрою. У третьому розділі представлено програму та методику експериментальних досліджень. У четвертому розділі Виконано аналіз результатів математичного моделювання і польових досліджень. У п’ятому розділі приведено аналіз стану охорони праці. У шостому розділі приведено розрахунок техніко-економічних показників. Розроблена конструкція дозволяє знизити експлуатаційні витрати по зрівнянню з базовою. U pershomu rozdili predstavleno ohliad literaturnykh dzherel za temoiu doslidzhen. Z ohliadu na suchasnyi stan konstruktorsko-tekhnichnykh rishen zaproponovano konstruktsiiu vykopuiuche-separuiuchoho prystroiu a takozh sformulovani osnovni tsili ta zadachi doslidzhen. U druhomu rozdili Obgruntovano model funktsionuvannia vykopuiuche-separuiuchoho prystroiu. U tretomu rozdili predstavleno prohramu ta metodyku eksperymentalnykh doslidzhen. U chetvertomu rozdili Vykonano analiz rezultativ matematychnoho modeliuvannia i polovykh doslidzhen. U piatomu rozdili pryvedeno analiz stanu okhorony pratsi. U shostomu rozdili pryvedeno rozrakhunok tekhniko-ekonomichnykh pokaznykiv. Rozroblena konstruktsiia dozvoliaie znyzyty ekspluatatsiini vytraty po zrivnianniu z bazovoiu.
Obgruntuvannia parametriv ta doslidzhennia vykopuiuche-separuiuchoho prystroiu na bazi KKH-1,4
Keywords: викопуюче-сепаруючий пристрій; vykopuiuche-separuiuchyi prystrii; збирання кормових буряків; zbyrannia kormovykh buriakiv; викопний робочий орган; vykopnyi robochyi orhan; ККГ-1.4; KKH-1.4