Екологічні проблеми господарсько-питного водопостачання у м. Павлоград - Онищенко, Альона Сергіївна; Onyshchenko, Alona (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Мета - дослідження екологічних проблем, які стосуються господарсько-питного водопостачання м. Павлограда. Об’єкт дослідження - води господарсько-питного водопостачання міста Павлограда. Предмет дослідження-якість централізованої води м. Павлограда за основними показниками (органолептичні, фізико-хімічні, санітарно-токсикологічні та мікробіологічні).Meta - doslidzhennia ekolohichnykh problem, yaki stosuiutsia hospodarsko-pytnoho vodopostachannia m. Pavlohrada. Obiekt doslidzhennia - vody hospodarsko-pytnoho vodopostachannia mista Pavlohrada. Predmet doslidzhennia-yakist tsentralizovanoi vody m. Pavlohrada za osnovnymy pokaznykamy (orhanoleptychni, fizyko-khimichni, sanitarno-toksykolohichni ta mikrobiolohichni).
Ekolohichni problemy hospodarsko-pytnoho vodopostachannia u m. Pavlohrad
Keywords: природокористування; pryrodokorystuvannia; водопостачання; vodopostachanni; очищення стічних вод; ochyshchennia stichnykh vod; екологічні проблеми; ekolohichni problemy; забезпеченість прісною водою; zabezpechenist prisnoiu vodoiu