Удосконалення обліково-аналітичного базису управління продажами на підприємстві в системі економічної безпеки - Чалий, Руслан Володимирович; Chalyi, Ruslan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження теоретичні та практичні аспекту управління продажами в системі економічної безпеки підприємства. Предмет дослідження процеси управління продажами, засади їх відображення в обліково-аналітичному аспекті, а також їх вплив на рівень якості економічної безпеки компанії. Мета роботи розробка практичних рекомендацій до удосконалення облікового аспекту управління продажами в контексті підвищення рівня якості функціонування економічної безпеки компанії. Obiekt doslidzhennia teoretychni ta praktychni aspektu upravlinnia prodazhamy v systemi ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva. Predmet doslidzhennia protsesy upravlinnia prodazhamy, zasady yikh vidobrazhennia v oblikovo-analitychnomu aspekti, a takozh yikh vplyv na riven yakosti ekonomichnoi bezpeky kompanii. Meta roboty rozrobka praktychnykh rekomendatsii do udoskonalennia oblikovoho aspektu upravlinnia prodazhamy v konteksti pidvyshchennia rivnia yakosti funktsionuvannia ekonomichnoi bezpeky kompanii.
Udoskonalennia oblikovo-analitychnoho bazysu upravlinnia prodazhamy na pidpryiemstvi v systemi ekonomichnoi bezpeky
Keywords: управління продажами; sales management; обліково-аналітичний базис; accounting and analytical basis; управління; management; економічна безпека; economic security