Довгострокові біологічні активи в контексті міжнародних облікових стандартів та звітності - Катан, Людмила Ігорівна; Katan, Lyudmyla; Павлова, Галина Євгеніївна; Pavlova, Halyna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2009)
Досліджено облік довгострокових біологічних активів сільськогосподарського підприємства. Запропоновано порядок відображення в бухгалтерському обліку надходження та вибуття довгострокових біологічних активів. Doslidzheno oblik dovhostrokovykh biolohichnykh aktyviv silʹsʹkohospodarsʹkoho pidpryyemstva. Zaproponovano poryadok vidobrazhennya v bukhhaltersʹkomu obliku nadkhodzhennya ta vybuttya dovhostrokovykh biolohichnykh aktyviv.
Long-term biological assets in the context of international accounting standards and reporting
Keywords: облік; oblik; порядок відображення; poryadok ohlyadu; лізин; lizinh; сільськогосподарська техніка; silʹsʹkohospodarsʹka tekhnika