Обґрунтування параметрів та дослідження сепараційного пристрою малогабаритного картоплезбирального комбайна - Ломага, Віталій Юрійович; Lomaha, Vitalii Yuriiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Обґрунтовано та встановлено оптимальні параметри та режим роботи модернізованого сепараційного пристрою; розроблено оригінальну конструктивно-технологічну схему сепараційного пристрою малого картоплезбирального комбайна. Obgruntovano ta vstanovleno optymalni parametry ta rezhym roboty modernizovanoho separatsiinoho prystroiu; rozrobleno oryhinalnu konstruktyvno-tekhnolohichnu skhemu separatsiinoho prystroiu maloho kartoplezbyralnoho kombaina.
Obgruntuvannia parametriv ta doslidzhennia separatsiinoho prystroiu malohabarytnoho kartoplezbyralnoho kombaina
Keywords: картопля; kartoplia; комбайн; kombain; сепарація; separatsiia; пласт ґрунту; plast gruntu; бадилля; badyllia; прутковий транспортер; prutkovyi transporter; режими роботи; rezhymy roboty