Маркетингова стратегія екологізації аграрного виробництва як основний напрям інноваційної діяльності аграрних підприємств - Багорка, Марія Олександрівна; Bagorka, Mariya (Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова, 2017)
Дослідженні основні чинники, що обумовлюють необхідність формування маркетингових стратегій для аграрних підприємств, які здатні забезпечити інноваційний їх розвиток відповідно до сучасних світових вимог. Обґрунтована необхідність впровадження маркетингової стратегії екологізації як інноваційної стратегії розвитку аграрного виробництва. The research is the main factors that determine the necessity of marketing strategies for agrarian enterprises that are capable of providing innovative development in accordance with the current world requirements. The necessity of introduction of marketing strategy of ecologization as an innovative strategy of development of agrarian production is substantiated.
Marketing strategy of ecologization of agricultural production as a main direction of innovative activity agricultural enterprises
Дослідженні основні чинники, що обумовлюють необхідність формування маркетингових стратегій для аграрних підприємств, які здатні забезпечити інноваційний їх розвиток відповідно до сучасних світових вимог. Обґрунтована необхідність впровадження маркетингової стратегії екологізації як інноваційної стратегії розвитку аграрного виробництва. The research is the main factors that determine the necessity of marketing strategies for agrarian enterprises that are capable of providing innovative development in accordance with the current world requirements. The necessity of introduction of marketing strategy of ecologization as an innovative strategy of development of agrarian production is substantiated.
Keywords: маркетингова стратегія; marketing strategy; аграрне виробництво; agrarian production; екологізація; ecologization; інноваційний розвиток; innovative development; аграрні підприємства; agrarian enterprises