Оптимізація прийомів вирощування пшениці озимої в умовах фермерського господарства «Альфа» Синельниківського району Дніпропетровської області - Гордієнко, Сергій Валерійович; Hordiienko, Serhii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Дослідження охоплює аналіз особливостей росту, розвитку, формування урожайності та якості зерна різних сортів озимої пшениці, зокрема з використанням засобів захисту рослин, на прикладі ФГ «Альфа», розташованого в Синельниківському районі Дніпропетровської області.Doslidzhennia okhopliuie analiz osoblyvostei rostu, rozvytku, formuvannia urozhainosti ta yakosti zerna riznykh sortiv ozymoi pshenytsi, zokrema z vykorystanniam zasobiv zakhystu roslyn, na prykladi FH «Alfa», roztashovanoho v Synelnykivskomu raioni Dnipropetrovskoi oblasti.
Optymizatsiia pryiomiv vyroshchuvannia pshenytsi ozymoi v umovakh fermerskoho hospodarstva «Alfa» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: пшениця озима; pshenytsia ozyma; сорти; sorty; захист; zakhyst; урожайність; urozhainist; охорона праці; okhorona pratsi; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist