Дослідження точності висіву насіння овочевих культур координатним гідро-пневматичним висівним апаратом - Бойко, Владислав Борисович; Boyko Vladyslav, Vladyslav (Харківський національний технічний університет сільського господарства им. Петра Василенка, 2018)
Розроблено методику та проведено лабораторні дослідження процесу висіву насіння овочевих культур координатним гідро-пневматичним висівним апаратом. Використавши отримані значення результатів досліджень побудовано математичну модель точності висіву. Отримано графічні залежності точності висіву насіння в задані координати від конструктивно-технологічних параметрів висівного апарата Developed methodology and conducted laboratory studies of the process of sowing vegetable seeds jig hydro-pneumatic sowing machine. Using the obtained values of the research results, a mathematical model accuracy. The graphic dependences of precision seeding to the specified coordinates from the constructive-technological parameters of the sowing unit.
A study of precision planting of vegetable seeds coordinate hydro-pneumatic sowing machine
Keywords: точність висіву; Precision of sowing; насіння; seeds; координатний гідро-пневматичним висівний апарат, мостове землеробство; sowing apparatus; мостове землеробство; bridging agriculture