Особливості розвитку електронних торгівельних майданчиків - Кравець, Микола Олександрович; Kravets, Mykola (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Оскільки все більше споживачів вирішують купувати в Інтернет, а не їздити до фізичних магазинів, економіка електронної комерції продовжує зростати. Минулого року близько 3,5 трлн доларів було витрачено на веб-сайти електронної комерції, і ця кількість, як очікується, зростатиме з року в рік. Майбутнє роздрібної торгівлі – Інтернет-роздрібний електронний продаж. Oskilky vse bilshe spozhyvachiv vyrishuiut kupuvaty v Internet, a ne yizdyty do fizychnykh mahazyniv, ekonomika elektronnoi komertsii prodovzhuie zrostaty. Mynuloho roku blyzko 3,5 trln dolariv bulo vytracheno na veb-saity elektronnoi komertsii, i tsia kilkist, yak ochikuietsia, zrostatyme z roku v rik. Maibutnie rozdribnoi torhivli – Internet-rozdribnyi elektronnyi prodazh.
Osoblyvosti rozvytku elektronnykh torhivelnykh maidanchykiv
Keywords: електронна комерція; elektronna komertsiia; особливості розвитку; osoblyvosti rozvytku; цифровий бізнес; tsyfrovyi biznes