Отримання якісного врожаю насіння цибулі ріпчастої за умов краплинного зрошення - Готвянська, Анна Сергіївна; Hotvianska, Anna; Лядська, Інна Вікторівна; Lyadska, Inna; Бондаренко, Оксана; Bondarenko, Oksana; Ноздріна, Наталія Леонідівна; Nozdrina, Nataliya (Інститут овочівництва і баштанництва НААН, 2021)
За результатами досліджень установлено, що в умовах степової зони України зрошення – ключовий елемент технології вирощування, що забезпечує збільшення врожайності маточника порівняно з богарою на 132,4–150,4 %. According to research, it is established that in the steppe zone of Ukraine irrigation - a key element of cultivation technology that provides an increase in the yield of queen cells compared to the borage on 132.4–150.4%
Obtaining a high-quality crop of onion seeds under drip irrigation
Keywords: режим зрошення; irrigation mode; цибуля ріпчаста; onions; врожайність; yield