Біохімічний склад швидкорослого штаму M. bovis залежно від тривалості пасажування - Бусол, Володимир Олександрович; Busol, V.; Зеленська, Марина Володимирівна; Zelenska, M.; Ковальова, Лілія Олексіївна; Kovaleva, L.; Кравцова, Людмила; Kravtsova, L.; Ткаченко, Олексій Андрійович; Tkatschenko, A. A.; Tkatschenko, O. A.; Tkatschenko, Оleksii (Ветінформ, 2006)
Наведено дані результатів вивчення ліпідного складу швидкорослого штаму M.bovis. після багаторазового пасажування через яєчне живильне середовище з рН 6,5. Встановлено, що зміни рівня вмісту деяких фракцій ліпідів обумовлені тривалістю пасажування. This paper provides the results of studing the lipid composition of quickly growing strain M. bovis after reusable passaged being on nutrient medium. It is established, that change of level content of some fractions of lipids is caused by duration of passaging.
Biochemical composition of quickly growing strain M. bovis depending on passaging continuance
Keywords: M. bovis; M. bovis; туберкульоз; tuberculosis; мікобактерії; mycobacterium; штам; strain