Ідентифікація полімерного матеріалу TEKRONE - Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly; Деркач, Олексій Дмитрович; Derkach, Oleksii; Кабат, Олег Станіславович; Kabat, Oleh; Муранов, Євген Сергійович; Muranov, Yevhen; Шаповал, Олександр Миколайович; Shapoval, Oleksandr (Scientific technical union of mechanical engineering industry-4.0, 2019)
Виконана ідентифікація полімерного матеріалу TEKRONE, що використовується для виготовлення відвалів плугів. Визначені аналоги – надвисокомолекулярні поліетилени РЕ-500 і РЕ-1000. Доведено доцільність їх використання. Authentication of polymeric material of TEKRONE, that is used for making of dumps of ploughs, is conducted. Analogues are certain - superhigh molecular полиэтилены РЕ- 500 and РЕ- 1000. Experimental standards are made. Their capacity is well-proven.
Identification of TEKRONE polymer material
Keywords: ідентифікація; Identification; полімерно-композиційний матеріал; polymer-composite material; триботехнічні характеристики; tribo technical characteristics; відвал; mouldboard