Вплив обприскування фунгіцидними препаратами на рівень ураженості борошнистою росою ячменю ярого в умовах фермерського господарства «Бородавки» Дніпровського району Дніпропетровської області - Головченко, Валентин Володимирович; Holovchenko, Valentyn (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Застосування заходів за використання обробіку рослин ячменю ярого фунгіцидними речовинами призводить до сприяння більш кращому розвитку рослин, підтриманню їх в здоровому стані (без погіршення роботи фотосинтетичного апарату), збереженню листової поверхні.Zastosuvannia zakhodiv za vykorystannia obrobiku roslyn yachmeniu yaroho funhitsydnymy rechovynamy pryzvodyt do spryiannia bilsh krashchomu rozvytku roslyn, pidtrymanniu yikh v zdorovomu stani (bez pohirshennia roboty fotosyntetychnoho aparatu), zberezhenniu lystovoi poverkhni.
Vplyv obpryskuvannia funhitsydnymy preparatamy na riven urazhenosti boroshnystoiu rosoiu yachmeniu yaroho v umovakh fermerskoho hospodarstva «Borodavky» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: фунгіциди; funhitsydy; обприскування; obpryskuvannia; ураженість хворобою; urazhenist khvoroboiu; ячмінь ярий; yachmin yaryi; економічні показники; ekonomichni pokaznyky