Обліково-аналітичне забезпечення управління кредиторською заборгованістю у контексті фінансово-економічною безпекою підприємства - Геркіял, Назар Романович; Herkiial, Nazar (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єктом дослідження являється процес управління кредиторською заборгованістю в контексті фінансово-економічної безпеки. Мета роботи – аналіз і узагальнення теоретичних і практичних основ обліково-аналітичного забезпечення управління кредиторською заборгованістю у контексті фінансово-економічною безпекою підприємства. Методи дослідження. Теоретико-методологічним підґрунтям дослідження виступає діалектичний метод наукового пізнання економічних явищ і процесів. Obiektom doslidzhennia yavliaietsia protses upravlinnia kredytorskoiu zaborhovanistiu v konteksti finansovo-ekonomichnoi bezpeky. Meta roboty – analiz i uzahalnennia teoretychnykh i praktychnykh osnov oblikovo-analitychnoho zabezpechennia upravlinnia kredytorskoiu zaborhovanistiu u konteksti finansovo-ekonomichnoiu bezpekoiu pidpryiemstva. Metody doslidzhennia. Teoretyko-metodolohichnym pidgruntiam doslidzhennia vystupaie dialektychnyi metod naukovoho piznannia ekonomichnykh yavyshch i protsesiv.
Oblikovo-analitychne zabezpechennia upravlinnia kredytorskoiu zaborhovanistiu u konteksti finansovo-ekonomichnoiu bezpekoiu pidpryiemstva
Keywords: управління; management; кредиторська заборгованість; creditor indebtedness; кредитор; creditor; ефективність; efficiency; фінансово-економічна безпека; financial and economic security