Защита и восстановление конструкций от агрессивного воздействия шахтных вод - Шастун, В. Н.; Shastun, V.; Орлінська, О. В.; Orlinsʹka, O.; Рева, М. П.; Reva, M.; Орєшников, Ю. В.; Oryeshnykov, Yu.; Луценко, А. Н.; Lutsenko, A. (Приднепровская государственная академия строительства и архитектуры, 2013)
Приведенные качественные характеристики адгезионных полимерных композиций позволяет обеспечивать возможность их широкого использования для ремонта и восстановления железобетонных конструкций, гидрофобного и антикоррозийного покрытия строительных конструкций и оборудования. Наведені якісні характеристики адгезійних полімерних композицій дозволяє забезпечувати можливість їх широкого використання для ремонту і відновлення залізобетонних конструкцій, гидрофобного і антикорозійного покриття будівельних конструкцій та обладнання. Navedeni yakisni kharakterystyky adheziynykh polimernykh kompozytsiy dozvolyaye zabezpechuvaty mozhlyvistʹ yikh shyrokoho vykorystannya dlya remontu i vidnovlennya zalizobetonnykh konstruktsiy, hydrofobnoho i antykoroziynoho pokryttya budivelʹnykh konstruktsiy ta obladnannya.
Захист і відновлення конструкцій від агресивного впливу шахтних вод
Zakhyst i vidnovlennya konstruktsiy vid ahresyvnoho vplyvu shakhtnykh vod
Keywords: адгезійні полімерні композиції; adheziyni polimerni kompozytsiyi; будівельні конструкції та обладнання; budivelʹni konstruktsiyi ta obladnannya; ремонт і відновлення залізобетонних конструкцій; remont i vidnovlennya zalizobetonnykh konstruktsiy; агресивнй вплив шахтних вод; ahresyvny vplyv shakhtnykh vod