Удосконалення механізації внесення рідких мінеральних добрив з розробкою агрегату для внесення КАС підґрунтово - Шабат, Ростислав Валентинович; Shabat, Rostyslav Valentynovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою дипломного проєкту є підвищення ефективності підґрунтового внесення карбамід-аміачної суміші шляхом удосконалення конструкції агрегату, зокрема насосного вузла та системи подачі добрива. Metoiu dyplomnoho proiektu ye pidvyshchennia efektyvnosti pidgruntovoho vnesennia karbamid-amiachnoi sumishi shliakhom udoskonalennia konstruktsii ahrehatu, zokrema nasosnoho vuzla ta systemy podachi dobryva.
Udoskonalennia mekhanizatsii vnesennia ridkykh mineralnykh dobryv z rozrobkoiu ahrehatu dlia vnesennia KAS pidgruntovo
Keywords: ґрунт; grunt; КАС; KAS; підґрунтове внесення; pidgruntove vnesennia; удосконалення; udoskonalennia; насос; nasos