Гіперімунізація кроликів капсульним антигеном Pasteurella multocida - Сосницький, Олександр Іванович; Sosnitskyi, O.; Sosnitsky, O. I.; Sosnitsky, A. I.; Sosnitskiy, A.; Sosnitskiy, A. I.; Sosnitskyi, A.; Sosnitskyi, A. I.; Sosnitskiy, Olexandr Ivanovych; Sosnitskyi, Oleksandr; Sosnztskyi, A. I.; Sosnytskyi, O. I.; et al. (Поліський нац. ун-т, 2022)
Гіперімунізація кроликів капсульним антигеном P. multocida з використанням в якості неспецифічного імуностимулятора вазелінової олії дає високий титр імуноглобулінів. Hiperimunizatsiia krolykiv kapsulnym antyhenom P. multocida z vykorystanniam v yakosti nespetsyfichnoho imunostymuliatora vazelinovoi olii daie vysokyi tytr imunohlobuliniv.
Hiperimunizatsiia krolykiv kapsulnym antyhenom Pasteurella multocida
Сосницький Олександр Іванович https://orcid.org/0000-0002-2853-9732 Зажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494 Кулішенко Олег Миколайович https://orcid.org/0000-0001-6801-2380
Keywords: Pasteurella multocida; Pasteurella multocida; вазелінова олія; vazelinova oliia; гіперімунізація кроликів; hiperimunizatsiia krolykiv; антиген; antyhen