Удосконалення системи надання соціальних послуг через партнерство органів місцевого самоврядування і громадських організацій - Мінакова, Наталія Владленівна; Minakova, Nataliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження - процес формування програм соціального захисту. Предмет дослідження - удосконалення системи надання соціальних послуг через партнерство органів місцевого самоврядування і громадських організацій. Мета дослідження - теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення системи соціальних послуг через розвиток партнерських відносин між органами місцевого самоврядування та громадськими організаціями. Obiekt doslidzhennia - protses formuvannia prohram sotsialnoho zakhystu. Predmet doslidzhennia - udoskonalennia systemy nadannia sotsialnykh posluh cherez partnerstvo orhaniv mistsevoho samovriaduvannia i hromadskykh orhanizatsii. Meta doslidzhennia - teoretychne obgruntuvannia ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia systemy sotsialnykh posluh cherez rozvytok partnerskykh vidnosyn mizh orhanamy mistsevoho samovriaduvannia ta hromadskymy orhanizatsiiamy.
Udoskonalennia systemy nadannia sotsialnykh posluh cherez partnerstvo orhaniv mistsevoho samovriaduvannia i hromadskykh orhanizatsii
Keywords: публічне управління та адміністрування; public management and administration; система надання соціальних послуг; social services system; органи місцевого самоврядування; local self-government bodies; громадські організації; public organizations; партнерство; partnership; професійні компетентності; professional competencies; освіта; education; навчання; training