Облік, аудит, оподаткування та звітність у системі забезпечення економічної стійкості підприємств - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2019)
Збірник містить матеріали за такими тематичними напрямами: «Бухгалтерський облік як інформаційне джерело контролю, аналізу та управління». «Перспективи розвитку аудиторської діяльності в Україні». «Проблеми викладання обліково-аналітичних, фінансових та контрольних дисциплін у вищій школі». «Інноваційні технології підготовки та перепідготовки фахівців з обліку, аудиту й оподаткування». «Управління фінансово-економічною безпекою підприємств». The collection contains materials in the following thematic areas: "Accounting as an Information Source of Control, Analysis and Management". “Prospects for the development of audit activity in Ukraine”. «Problems of teaching accounting, analytical, financial and control disciplines in high school». «Innovative technologies for training and retraining of specialists in accounting, auditing and taxation». «Management of financial and economic security of enterprises».
Accounting, auditing, taxation and reporting in the system of economic sustainability of enterprises
Keywords: бухгалтерський облік; accounting; контроль; control; управління; management; аудиторська діяльність; auditing; викладання дисциплін; discipline teaching; інноваційні технології; innovative technologies; безпека підприємств; enterprise securit