Клітинний та гуморальний імунітет - Скляров, Павло Миколайович; Sklyarov, Pavlo; Sklyarov, Pavel; Sklyarov, P. M. (My University, 2015)
В розділі представлено ґрунтовний аналіз сучасного стану вивченості питань щодо імунобіології молочної залози тварин, а також наводяться результати власних досліджень авторів з проблем стану прооксидантно-антиоксидантної системи та структури і функції молочної залози та яєчників. Presents a thorough analysis of the current state of studying the issues of immunobiology of the mammary gland of animals, as well as the results of authors' own research on the state of the prooxidant-antioxidant system and the structure and function of the mammary gland and ovaries.
Cellular and humoral immunity
Keywords: тварини; animals; імунобіологія; immunobiology; лактація; lactation; молочна залоза; mammary gland