Аналіз стану озеленення прихрамових територій історичної частини міста Дніпро - Козурман, Наталія Іванівна; Kozurman, Nataliia Ivanivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження: озеленення прихрамових території, яке включає деревні та чагарникові насадження, квіткове оформлення історичного району міста Дніпро. Мета роботи: дослідження та аналіз деревно-чагарникового складу насаджень прихрамових територій історичного району міста Дніпро, визначення стану озеленення і благоустрою території та надання рекомендацій щодо його покращення. Obiekt doslidzhennia: ozelenennia prykhramovykh terytorii, yake vkliuchaie derevni ta chaharnykovi nasadzhennia, kvitkove oformlennia istorychnoho raionu mista Dnipro. Meta roboty: doslidzhennia ta analiz derevno-chaharnykovoho skladu nasadzhen prykhramovykh terytorii istorychnoho raionu mista Dnipro, vyznachennia stanu ozelenennia i blahoustroiu terytorii ta nadannia rekomendatsii shchodo yoho pokrashchennia.
Analiz stanu ozelenennia prykhramovykh terytorii istorychnoi chastyny mista Dnipro
Keywords: озеленення прихрамових територій; ozelenennia prykhramovykh terytorii; деревно-чагарникові насадження; derevno-chaharnykovi nasadzhennia; квіткове оформлення; kvitkove oformlennia; озеленення та благоустрій; ozelenennia ta blahoustrii; проєкт реконструкції; proiekt rekonstruktsii