Менеджмент адаптації операційної діяльності фермерського господарства до нестійких умов - Андрейчук, Анастасія Сергіївна; Andreichuk, Anastasiia Serhiivna (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Метою роботи стало аргументоване підтвердження ефективності напрямів адаптивності управління агровиробничою діяльністю з урахуванням ідентифікації ризиків, що формуються в середовищі підвищеної невизначеності та соціально-економічної напруги. Metoiu roboty stalo arhumentovane pidtverdzhennia efektyvnosti napriamiv adaptyvnosti upravlinnia ahrovyrobnychoiu diialnistiu z urakhuvanniam identyfikatsii ryzykiv, shcho formuiutsia v seredovyshchi pidvyshchenoi nevyznachenosti ta sotsialno-ekonomichnoi napruhy.
Menedzhment adaptatsii operatsiinoi diialnosti fermerskoho hospodarstva do nestiikykh umov
Keywords: пристосування операційної діяльності; prystosuvannia operatsiinoi diialnosti; нестійкість бізнес-середовища; nestiikist biznes-seredovyshcha; управління аграрним виробництвом; upravlinnia ahrarnym vyrobnytstvom