Напрями діяльності органів державної влади України по запровадженню заходів управління інформаційними послугами в аграрній сфері - Пугач, Андрій Миколайович; Pugach, A. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2015)
Розглянуто основні завдання розвитку інформаційного суспільства в Україні. Надано визначення поняттю інформаційна потреба аграрних товаровиробників. Визначено механізм формування інформаційних потреб аграрних товаровиробників. Надано оцінку видам моніторингу з використанням сучасних інформаційних технологій в аграрному виробництві. Розглянуто принципи проведення моніторингу з використанням сучасних інформаційних технологій в аграрному виробництві. Визначено цілі надання інформаційних послуг в аграрній сфері та основні чинники формування потреб аграрних товаровиробників в інформаційних послугах. The main tasks of the Information Society in Ukraine. The definition of the concept of information need of agricultural producers. The mechanism of formation of the information needs of agricultural producers. The estimation of species monitoring using modern information technologies in agricultural production. The principles of monitoring the use of modern information technologies in agricultural production. The aims of information services in the agricultural sector and the main factors shaping the needs of agricultural producers in the information services.
Directions of activity of state authorities of Ukraine on the introduction of measures of management information services in the agricultural sector
Keywords: державні органи влади; рublic authorities; інформаційне суспільство; the information society; інформаційна потреба; information needs; аграрні товаровиробники; agricultural producers; інформаційні технології; information technology; моніторинг; monitoring; аграрна сфера; agrarian sphere; інформаційні послуги; information services; аграрне виробництво; agricultural production; інформаційно-комунікаційні технології; information and communication technologies