До історії становлення вищої сільськогосподарської освіти на Катеринославщині на початку ХХ століття - Берестень, Юрій Володимирович; Вeresten, Yuri (Видавництво «Грані», 2017)
Висвітлені окремі аспекти становлення вищої сільськогосподарської освіти на прикладі проекту губернських земських установ щодо відкриття при Катеринославському вищому гірничому училищі сільськогосподарського відділення. The separate aspects of becoming of higher agricultural education are lighted up on the example of project of province zemstvos establishments about opening at Еkaterinoslav higher mountain school of agricultural separation.
To history of becoming of higher agricultural education on Каterinoslav region at the beginning ХХ of century
Keywords: Катеринославська губернія; Katerinoslav government; вища сільськогосподарська освіта; higher agricultural education; земства; zemstvos; сільськогосподарський інститут; institute