Ефективність відгодівлі молодняку свиней за використання інноваційних кормових продуктів у фермерському господарстві «ЮКАН-2005» Новомосковського району Дніпропетровської області - Рибцова, Єлизавета Олегівна; Rybtsova, Yelyzaveta Olehivna (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою даної роботи було постановка та проведення науково-господарського досліду з вивчення впливу нової кормової добавки «NatuPro» в раціонах молодняку свиней на підвищення інтенсивності росту, розвитку та безпеки тварин в умовах фермерського господарства «ЮКАН-2005» Новомосковського району Дніпропетровської області. Metoiu danoi roboty bulo postanovka ta provedennia naukovo-hospodarskoho doslidu z vyvchennia vplyvu novoi kormovoi dobavky «NatuPro» v ratsionakh molodniaku svynei na pidvyshchennia intensyvnosti rostu, rozvytku ta bezpeky tvaryn v umovakh fermerskoho hospodarstva «IuKAN-2005» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Efektyvnist vidhodivli molodniaku svynei za vykorystannia innovatsiinykh kormovykh produktiv u fermerskomu hospodarstvi «IuKAN-2005» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: свинарство; svynarstvo; кормова добавка «NatuPro»; kormova dobavka «NatuPro»; раціони молодняку свиней; ratsiony molodniaku svynei; відгодівля свиней; vidhodivlia svynei